Friday, November 19, 2010

Oh DEMAM :'(

oh no ! badan dh rasa lain mcm dh ni ,, SELSEMA , hidung aku dh meleleh2 dh ni ,, ya allah kepala hotak aku rse mcm nk tercabut sudeh !! pening tahap cipan dh ni ... oh no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! then wawa suruh mama ngn ayah bawa aku pegi klinik , tp ... mama ngn ayah very , very , busy todayyy !!!!!! ahhhh .. tp aku still lagi boleh update blog en ??? hahaha *keningkening 
nvm aa .. yolah aku demam tk de sape nk risau kan ,, kawan2 aku , parents .. semualah !!! korang memang tk sayang aku en ??? :'( nasib jer my BABY BOY <3 ade teman kan sukaaaaaaaaa :D Anniq sayangg lah ! (my brothaaaaa)  hehehe 

then tekak dh loya2 semacam dh ni .. aku nk mkn mcm mne ?????? :( oh no !!!!!! aku lapar gilee dh ni ,, tp bila wawa bg aku mkn, aku tk lalu nk telan , ya allah ,.. tk pasal2 je karang aku ni .. i think better aku sumbat je aa mknan tu en ?? drpd aku bertambah2 sakit naya jer ,, tk psal2 masuk hospital ! no , no , no , tak mo , tak mo , :P 

maybe aku demam ni rindu someone kot !! hahaha ..cehh mana ade lah gurau jer ,, okay2 ,, kepala hotak aku ckp , tasya pergi rehat , no more blogger , no more internet ! yeahh!!! tp blogger , im sosososo sorry eh , aku tk update ko , kot ,,beberapa hari ni .. maklum aa aku en sakit !! hehehe ,, aku rindu ko blogger , internet !! ;D nnt if aku dh sembuh . aku update ko eh ?? 
and kpd pembaca2 blog ku , kawan2 , and parents also , doa en , aku cepat sembuh tau !!! aku perlukan doa korang wei !! aku tak larat tahap gaban dh ni , okay ;-) 
  
   okay bye you all . im miss you <3 :D  

Thanks for reading ..

 
Copyright by T A S Y 0 0 0