Thursday, August 25, 2011

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum bloggers ;D


Yeayyy! Merdeka! Merdeka! Merdeka! Aku dah habis exam dah.. Hihihi.. So esok aku dah tk sekolah.. Ya allah, tk sangka ibu bagi aku ponteng esok.. I love you lah ibu :* By the way, dukacita dimaklomkan, result exam kali ni, rasa mcm tak nak raya je! Sedih melihatnya :'( Omaaaaai, belum ape-ape lg, dah dpt paper maths! OMG! OMG! OMG! OMG! Tak semangat nk raya dah, yelah fikir pasal mark utk paper yg lain pulaaa, Astarafilullahalazim, sedih betul rayaku pada tahun ini sobsob~


Apaaaa? kau tnya berapa aku dapat paper maths? trololol, wait! Muka aku nk bgtahu? huhu.. Sorry la der, kau tunggu sampai raya 4 tahun akan datang pun belum tentu aku nk cerita ke tak, walaupun dkt blog sendiri.. No, no, no, its private! Berkaitan dgn soal hidup dan mati waaaaaaak, laulssss... Anyway, sumpah aku ckp, susah gila oh paper paper maths! Paaaaaaaaaling susah.. For me, tak tahu lah orang lain.. Seriously susah angat-angat.. 


Kita dah lah ting tong time tu, dgn mengantuk nya, then kena jawab paper maths pulaaa, mmg tak ah aku nk igt semua formula en, hihihi.. Takpe, takpe, masih ade lg kertas yg lain.. Lai, lai, lai.. Doa kan saya paper yg lain lulus tau? Saya saaaaaayang awak! *hug* ;-) Oh yaaaaaa, btw lagi berapa hari je kita dah nak raya, waaaah pejam celik, pejam celik dah nak raya, sekejap nya.. Lepas tu pejam celik, pejam celik dah exam akhir tahun aku pun dah form 3.. Then PMR! Woooooo, takut nyah.


Heeee, selamat hari raya readers! Kita wish awal-awal.. Saje suka-suka.. Blog saya, suka hati saya lah, lalalala... Tak puas hati? bak datang lah ;p.. Kayy joke, joke, sorry ye waaaaak? hmmm kita nk minta maaf k if kita ade terkasar bahasa, eh tak, tak, tak, mmg ade pun kan? sorry lah tk bermaksud pun nk cakap benda yg tk baik tp.. Biasa lah emotional kan? hihihi sorry okay waaaak? SELAMAT HARI RAYAAAAAAA! 


p/s: Sedang mengumpul duit raya nk beli blackberry curve.. Harap-harap la this year dapat baaaaaaaaaanyak duit raya, ahhh lantak budak-budak tk budak-budak, ade aku kisah? 
Thanks for reading ..

 
Copyright by T A S Y 0 0 0