Sunday, November 28, 2010

okay , todayy ! aku tak de pape pon nak cerita , lagipon tak de pape pon hari ni jadi kt aku , biasa jer .. hehehe ! haahhh , esok sekolah , eh kena pegy sekolah , entahh Sharifah and Hanisah nak pegy sekolah .. so aku follow jer lah , lagik pon bosan kott duduk kt rumah HAHAHA ! bagoss aa dorang tuu .. hmmm -,- .. eh aku tak tao kenapa dgn aku lately ni , aku dh naik boring bukak fb , tak tao asal .. plus aku selalu on sampai subuh then ptg2 aku dh tak bukak mlm pon sama .. entah dh mcm bosan ohh .. then tao jer lahh mangkok2 kt fb tu , geli sial mnx kple lah , chat lah , then bila aku tanak layan .. nak maki ! mcm babi jer .. tuu yg aku malas .. if aku bukak pon , bukan aku hadap pon fb , aku pegy tgk youtube , HAHA ! video sape lagik ! video , SUPER JUNIOR aa .. HAHA ! *walaupon dah ulang2 aku tgk .. heee .. alaaa bukan ape , aku tgk future husband aku aa , spe lagik , CHOI-SIWON BHAHAHAHAHAHAHAHA . hmm handsome betul aa dia tu , :)

Aku kan , start dari hari ni , aku rasa .. better aku single dari couple ,, hmmm korang tao ape yg bermain dlm kepala hotak aku ni ? haaaaa ! aku nk single , selagik tak de mamat muka sebijik sejibik ! macam Siwon ! selagik tu aku nk single ! HAHA ! *so makna nyer , aku tanak kple aa ! BHAHAHAHAHA ,, okay .. senang kan ?! hmmm siwon , siwon , siwon .. ade ke tak eh ?? ahhhh ! aku nak carik aa ! sampai jumpa !! lalala , eiyy geli duh tgk muka org yg mnx kple ngn aku kt fb tuhh ! hakk tuihh ! mcm ape jer .. geli sial ! HAHAHAHAHA ! saje jer ayat aku , comel aa benda aa , ! mamposs aa .. HAHAH ! igt aku nak ? jgn mimpi !


Haaaaaaa ! lupa lah cerita ni , benda ni jadik semalam ! HAHAHA ! best aa jugak , agak aa ! tp tak boleh amalkan selalu ,, BHAHAHAHAH ! okay , okay .. semalam ucu bertunang , then kawan2 dia dtg aa en , err , yg tido kt sini Kak Nik and Kak Ida , happening plus best ohh dorang .. dorang okay lahh tk sombong ! sukaaa . dorang layan aku pon okay :) hehe , okayokay .. then after dh selesai event tu , kakak2 duaorang ni pon nk balik aa en , so aku saje jer gedik2 nk ikut ucu hantar dorang balik , *dekat station bus and pdg.Jawa , okay mula2 kitaotg hantar Kak Nik kt Section 17 .. station bus .. HAHA , tunggu aa bus en .. korang tahu what ? dekat tmpat duduk tu basah .. nasib aku pakai baju kurung en , aku lap aa dgn kain aku ! HAHA , *balik basoh aa , then aku duduk aa , dekat sebelah aku ade mamat HAHA , handsome sorang tu muka dia , mcm Korean , ala-ala Kyuhyun HAHA ! sukaaa sangat .. BHAHAHAHA .. but sooooooooooo sad ! :'( dh ade gf kott , entah ahh . tp yg penting muka dia ! HAHA ! aku igt org korea duh .. HAHAH ! tertipu bila dgr dia ckp ..


Back to the story , bukan cerita pasal mamat korean ni .. cerita pasal , kawan dia ! aduhh bengkek jer aku ! takk , mcm gini , tempat duduk tu kan panjang , baaaaaaaaaaaaaaanyak lagik ruang , dia nak jugak himpit kat aku ! padahal mana ade org sebelah dia , tension aku ! korang tahu ?? dh sentuh2 kulit dh aku ngn dia ! *tak sengaja okay ! haaa , hishhh .. sabar jer lahh aku nk lari mcm mana , sebelah aku pon ade org , nasib kak nik .. sebab hujan so , ramai aa org duduk situ , then dia punya siku ! masy-Allah , tajam nak mampos ! kena tgn aku ! aduhh , then dia nk keluar kan ape entah  dlm beg dia , kena lagi tgn aku , last tu , hushhh ! tak boleh lupa , siot jer ! dia terrrrrrr-pegang tgn aku ! HAHA ! *tp best aa jugak -lagik best kalau mamat korea tuu ! HAHAHAAHAHA ! gedik pulak aku , haihh .. ending dia tahu what ??? HAHAHA ! aku dpt duduk jugak dgn mamat korea tu , rapat aa jgk , kwan dia tuu gila2 babi punya rapat , haihh , kawan dia ??? handsome jugak aa ! muka melayu ! tp yg best mamatt korea ! AKHIRNYAAAAAAAAAAAAAA , dudk sebelahku jua ! BHAHAHAHAHAHA ! haihhh tak boleh duh aku lupa muka dia , serious sama mcm Kyuhyun tak tipu , tp beza sikit jer , rambut dia .. spike2 *eh betul ker aku eja ? ahh lantak aa .. tp serious mmg aku sukaaaaaaaa sgt tgk muka dia ! 




*last hantar kak ida kt pdg.jawa dia naik komuter then aku pegy beli CORNETTO ROYALE STRAWBERRY-KISSES
esok oh my lady-siwon .. HEHE :D (kott aa) 
Thanks for reading ..

 
Copyright by T A S Y 0 0 0